Workshop 29 november 2014

Workshop 29 november 2014

Konsten att säga nej – med gott samvete!

– Tycker du det är svårt att vara tydlig och stå för dina personliga gränser?
– Är du orolig för att skada eller såra de du står nära och älskar om du nekar dem sådant de frågar efter?
– Tror du att du kommer att bli mindre omtyckt om du säger nej?

De flesta av oss tycker nog att det är svårt att säga nej i vissa situationer, eller kanske i vissa relationer. ”Nej” uppfattas ofta, åtminstone på någon nivå, som en motsats till kärlek – men är det verkligen det?

Välkommen till en dag som bejakar nejet som en livsviktig grund för autenticitet och likvärdighet i relationer. (Där förstås även ja ingår!) Här får vi inspiration och utrymme att reflektera över vår förmåga att på ett kärleks- och ansvarsfullt sätt ta plats och bli tydliga i relation till andra. Genom övningar och exempel utforskar vi nya, mer ändamålsenliga sätt att kommunicera.

Kursledarna Candra Karlholm och Maria Cheadle är seminariehandledare utbildade av Familylab, Jesper Juuls organisation för utbildning, undervisning och rådgivning. De är erfarna kursledare som med värme, lyhördhet och stor passion för ämnet skapar ett tryggt och hållet rum för igenkännande, insikt och utveckling.

Varmt välkommen på workshop den 29 november 2014 kl 10-16

Kursledare: Candra Karlholm och Maria Cheadle (läs mer om oss här)

Plats: Cambium kurslokal, Skånegatan 97, Stockholm (se karta).

Kursavgift: 1800 kr.

 Boka din plats här.