Candra Karlholm

Candra är dramapedagog med humanistisk universitetsexamen, och seminariehandledare utbildad av Familylab, (Jesper Juuls organisation för utbildning, undervisning och rådgivning.) Hon brinner för att skapa utrymme för reflektion och utforskande, där vi i kontakt med oss själva kan medvetandegöra och återkoppla till våra grundläggande värderingar och hitta riktning och förhållningssätt baserat på dessa.

Candra leder kvinnogrupper, coachar individuellt och håller föredrag och kurser. Hon har gått Awakening Womens cirkelledarutbildning, och utbildat sig till och varit verksam som jourhavande medmänniska under flera år. Hon har också gjort ett flertal meditationsretreater och utbildat sig i mindfulness.

Tillsammans med sin man Mikael driver Candra företaget Spread the Word. De är också föräldrar till två döttrar.

 

Maria Cheadle

Maria har arbetat med gravida och nya familjer på olika sätt i många år; som doula i Doulakompaniet och Föd med Stöd, som profylaxinstruktör i Profylaxgruppen och som hjälpmamma i Amningshjälpen. Maria är seminariehandledare utbildad av Familylab, Jesper Juuls organisation för utbildning, undervisning och rådgivning.

Maria är gift och har två egna söner och två bonussöner.

Sandra Jonsson

Sandra är seminariehandledare utbildad av Familylab, Jesper Juuls organisation för utbildning, undervisning och rådgivning.